Post by lainecomreektfran on Feb 12, 2022 14:03:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Demolition Derby 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Demolition Derby 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code generator stamina ▞▞▞
▞▞▞ Demolition Derby 2 2022 version ▞▞▞
za mene je gubljenje vremena kada preuzmem aplikaciju ponovo će je pokrenuti ⭐ ako primijetiš što si napravio
Super glich e i to je smeće ne shvaćajte moja druga recenzija je bila prije nego što sam je igrao.
često će se igra rušiti. Uviđam da ću morati napustiti igru na otprilike 5 do 20 minuta, a zatim se vratiti i bit će mi dopušteno igrati samo 30 minuta prije nego što se igra ponovno počne rušiti. Stvarno bih stvarno jako jako volio Ferrari
Vrlo dobra igra, ali PLZ poboljša grafiku
Volim ovu igru i volim star auto... ova igra se igra izvan mreže...
Pristojna igra. jednostavne kontrole i omogućuje vam da znate gdje je oštećenje
odlicna igra. Grafika je nekako loša, ali postoje neki fenomenalni automobili po stvarno dobrim cijenama. Mislim da je to dobra igra i definitivno bi je trebali shvatiti. Stvarno želim vidjeti najbolji auto, ali ne znam kako da ga nabavim.
Toliko volim ovu igru da je igram svaki dan, ali molim vas, možete li dodati prvu osobu u igru jer bi to pretvorilo igru u pravi demolition Derby!
Dobra igra kao i svi automobili i možete nadograditi grafiku svojih automobila r dobra kao igra i želio bih vidjeti 1979 z28 Camaro, molim
Ovo je glupa igra!!!!!!!!!!!!!!!!
Demolition Derby 2 Preteky eblc
U redu je, ali shvatio sam da su to sva računala koja igraju pa je zabavno. Više volim multiplayer
To je dobra igra, ali moraju prilagoditi veličinu volana u postavkama.
Bila je to dobra igra, ali volio bih da su auti brži 🙃
To je stvarno lijepa igra zbog automobila koje sam već imao tenk koji sam ranije kupio, a također je imala i trkaće automobile u snježnom gradu ili snježnom svijetu, a također moj omiljeni auto je star sportski automobil. Želiš znati zašto mu dajem pet zvjezdica, jer ima tri svijeta: seoski, grad i snježni svijet, to je to. a također ako stavite motocikle i ljude, bilo bi zabavnije igrati i tu je problem da se neko zaustavi svjetla se ne pale zeleno i neki automobili se zaustavljaju kada se stop svjetla uključe💚
Njegove vrlo nevjerojatne kontrole igre nisu bile tako dobre i ne rade kako treba, ali imaju dobru grafiku
Igrao sam ovu igru i mogu reći da je ovo jako dobra igra. Sam ikada vidio. Ali automobili su jako skupi. Danas sam kupio tenk za 100000. Ovo je tako skupo. Nego za cetes igre.
Treba više kvalitetne grafike
Demolition Derby 2 مسابقه zio
volim ovu igru
Stvarno mi se sviđa! Sve je u padu i utrkama!!!! Želio bih da prilagođeni automobil bude drag trkač s velikim motorom i šiljcima na njemu
vrh!
10 od deset
meh nije baš zabavno možda dodati još stvari poput više automobila i boljih koncepata kao što su izazovi ili avanture i više zajednice ako je tako, to bi bila nevjerojatna igra Ocijenio bih je s 5 zvjezdica!
volio bih vidjeti stari skool nissan skyline u igri
Najgora igra koju sam ikad igrao. Nakon skretanja tijekom utrke akcelerator ne radi. Zbog toga sam izgubio utakmicu. Ne samo ja nego čak i moji prijatelji susreću se s istim problemom.
Postoji veliki bug jer kad god igram meč s više od 3 kruga nakon 3. kruga postajem zadnji, ali igra je također dovoljno poštena
Demolition Derby 2 Racen fsr
Beskorisna igra koju sam ikad imao, žao mi je što sam je ocijenio 5 zvjezdica, kad god sam prvi u utrci, piše da idem u krivom smjeru i to me stavlja od prve do zadnje pozicije I molim vas dodajte ford Shelby gt 500
Osobno osjećam da je ova igra stvarno dobra igra jer možete testirati automobile i to je kao stvar otvorenog svijeta
Ova igra je dobra i sve, ali problem je što ne mogu imati Tank. On je najmoćniji od svih pa nije fer
Volim ovu igru, ali bila je dobra stvar nekoliko mjeseci i dobar je time out za nekoliko tjedana i imat ćemo još puno da se suočimo s ovim izgledom kao da smo bili u dugoj i dobro borbenoj momčadi
Interesantno
grafiku treba poboljšati
Sjajna igra za zezanje. Ova bi igra bila sjajna da je poput pubga, igrača uživo u svakoj jedinici, idi u korak s vremenom ili mi samo nedostaje igra uživo. gdje je zabava u igranju gomile robota koji su glupi i ne znaju razmišljati svojom glavom. Više od 10.000.000 preuzimanja trebao bi biti dovoljan poticaj da ovo postane sjajna igra umjesto samo dječje igre. i riješite pregibe u tom spremniku dok radite. Pretvorite deset mlinova u 100 milijuna! Osim toga, želim lamborghin u njemu
Demolition Derby 2 مسابقه iueo
Predobra igrica
Ovo je zabavna igra, ali želim da počnete s 100000 novca. Hvala
Dancing Road: Color Ball Run! Muzika yshh
Jako je zabavna igra već jako puno
Ne mogu čak ni instalirati ovu glupu igru zbog nekog glupog problema, ponovno sam pokrenuo tablet toliko da se ova glupa igra neće spustiti!
Bok, stvarno mi se sviđa tvoja igra. Ljudi misle da je Velocita W Motors Lykan Hypersport, ali zapravo je Zenvo ST1. Stvarno želim da stavite više vozila, boja i botova jer je posljednje ažuriranje vozila bio Hummer H1 također poznat kao Hammer. Kao što želim da u igru ubacite električne automobile. I dodajte još 5 NPC-ova pod nazivom: Gizmo, Noah, Jake, Daisy i Phantom u igri. Dodajte i W Motors Lykan Hypersport jer ljudi misle da je Velocita bazirana na tom automobilu, ali nije. I molimo dodajte EV. plz?
Ok je za razbibrigu
Jako lijepa igra, sviđa mi se. Zanimljivo je to što možete voziti sve automobile na slobodnoj vožnji stvarno je zanimljivo, također je glazba fantastična, čini se kao da vozite u stvarnom životu. Dajem t zvjezdice ovoj igrici
Možda smiješno, kad igram ovu igru, ali uzbudljivo,
Super igrica svi ju instaliraj te
izgleda i radi dobro. deinstalirano jer nema multiplayera
to je sjajna igra, ali volio bih vidjeti mišićni automobil sa stražom kao što je general Lee imao inače je to ok igra
Sviđa mi se igra, ali bilo bi lijepo kada bih mogao odraditi više od 1 derbija ili utrke prije nego što se igra isključi.
U biti mi se sviđa kad se sudarim s autom, čini mi se da si stvarno u autu kada ga postaviš na široki ekran, što radi napisani dio je nekako težak, igraju li igru dugo vremena dosadno, što proživljavam rušim se
Sviđa mi se, volim ovu igru jer imamo sudar, srušili bismo se u Sweetwateru i vozimo se svuda unaokolo i slobodan Rotom vozi cijelo vrijeme i igramo je i srušili smo se i pokušavam napraviti pokušaj pucati u sve automobile orpha tenk to je sve što ću reći
Pa kada su utrke u pitanju postoji problem jer svaki put kad vodim piše pogrešan smjer čak i kada idem u pravom smjeru onda bih išao od prve do zadnje pozicije
Ova igra je jako zabavna, ali da bi ova igra bila zabavnija, igre s pivom i novcem trebale bi je učiniti višeslojnom ili tako nešto i što vidjeti auto koji je pokriven 😀
Igra je tako dobra, ali ponekad je grafika tako niska možda možete nadograditi plzz i želim bijes, ali nisam je dobio haha
Cool igra