Post by lainecomreektfran on Feb 12, 2022 14:00:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Warfare: PvP Blitz Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Warfare: PvP Blitz Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικούς απεριόριστο πόρο ▞▞▞
▞▞▞ Tank Warfare: PvP Blitz Game 2022 version ▞▞▞
Καλό παιχνίδι, αλλά σίγουρα ένα είδος σκοπευτή αμοιβής για να κερδίσεις
Καλό αλλα κολλάει συχνα
Αυτό το παιχνίδι μοιάζει με πραγματικό παιχνίδι όταν παίζω αυτό το παιχνίδι για πρώτη φορά μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι (εξαιρετικό παιχνίδι)
Τόοοοοοσο δυνατό και καταστροφικό παιχνίδι sooo op
Το παιχνίδι παίζει λίγο αργά αλλά εκτός από αυτό το καλό παιχνίδι
,🎮🎮Το καλύτερο τανκ παιχνίδι που έχω δει ποτέ
Αρκετά καλό παιχνίδι. Καλό θα ήταν οι μεγαλύτεροι χάρτες
Δροσερές μπανάνες σαν πολεμική μηχανή
Μισώ το joystick, είναι τόσο ενοχλητικό, και παρακαλώ να το διορθώσετε Ευχαριστώ
Βρείτε πηλό αλλά μπορεί να γίνει μονότονο
Αυτό το παιχνίδι είναι απογοητευτικό. Πλήρωσα για προϊόντα που αγόρασα επίσης αρκετές φορές. Ήταν αρκετά υψηλό επίπεδο και ξόδεψε πολύ χρόνο σε αυτό το παιχνίδι. Συνέχισε να μπερδεύει αφαιρώντας όλα τα εξοπλισμένα αντικείμενα μου. Είχα συγχρονίσει με το email μου. Έκανα απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση και δεν μπορώ να συνδεθώ στον συγχρονισμένο λογαριασμό μου τώρα. Η γραμμή υποστήριξης πελατών είναι τρομερή μου δίνει έναν σύνδεσμο στο Facebook. Δεν έχουν όλοι Facebook.
αγαπώ αυτό το παιχνίδι
Πολύ δροσερό παιχνίδι. Με μερικούς ακόμη χάρτες. Κάποιος λεπτός συντονισμός στην πλοήγηση θα είναι ακόμα πιο φοβερός.
Αυτό το παιχνίδι δεν είναι κακό. Απλώς έχει σφάλματα που χρειάζονται επιδιόρθωση. Διορθώστε τη μάχη φόρτωσης κατάψυξης. Κάτι που συμβαίνει συχνά και πρέπει να κλείσω αναγκαστικά την εφαρμογή και να επανεκκινήσω και θα ξόδευα χρήματα.
Μέχρι στιγμής αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι πολέμου με τανκ. Τα γραφικά είναι καλά, τα τανκς βελτιώνονται με τους υψηλότερους βαθμούς. Είμαι στην προπόνηση αυτή τη στιγμή. Αυτό το παιχνίδι είναι νέο για μένα, έχω πολλά να μάθω. Πρέπει να καταλάβω όλα τα κουμπιά, τα κοχύλια και τον ναύλο του πολέμου. Θα προσθέσω περισσότερα μέχρι το τέλος του χρόνου. Μέχρι στιγμής, έχω εντυπωσιαστεί.
Tank Warfare: PvP Blitz Game Strateji Oyunları jlek
Είναι ένα καλό παιχνίδι αλλά ο χρόνος είναι πολύ μικρός. Και θα ήταν ωραίο αν ήταν δυνατό να αποκτήσετε υλικό vip βλέποντας επίσης διαφημίσεις
Πολλά και ενθουσιασμό. Καλή δουλειά Devs. Λοιπόν, μείωσα τη βαθμολογία μου στα 3 αστέρια γιατί μετά τη σημερινή ενημέρωση δεν μπορώ να παίξω. Κολλήθηκε στη λειτουργία πρόσκλησης VIP. Δεν θα με αφήσει να κάνω τίποτε άλλο παρά μόνο να στείλω μήνυμα και να πληρώσω για τη συνδρομή. Όταν διορθωθεί, επανεκτιμήστε. Λοιπόν παιχνίδι μας όλοι και πάλι καλά. Επιστρέφουμε λοιπόν στα 5 αστέρια. Ωραία δουλειά τιτιβίσματα. Καλά ενημερώθηκε η βαθμολογία μου γιατί διόρθωσαν το σφάλμα. Και το παιχνίδι είναι πραγματικά εξαιρετικό. Οπότε back up στο καλό δυνατό 4.
Tank Warfare: PvP Blitz Game Strategi vzey
Αργή κίνηση
Άχρηστο όταν δεν είσαι τοτέμ και γκράφιτι, πολύ προφανές ότι αυτό είναι παιχνίδι με θέματα χρημάτων.
Οχι για μένα
Λατρεύω τα γραφικά, αλλά από τότε που είναι η ενημέρωση, μπορώ να τα πάρω στα χέρια μου πια... Έχω δοκιμάσει δύο φορές...αλλά συνεχίζει να μου δείχνει ενημέρωση;
Καλό παιχνίδι. Μερικά πράγματα θα μπορούσαν να τεθούν σε tweek αλλά παντού διασκεδαστικό παιχνίδι.
Περιορισμένη δυνατότητα ανόδου εκτός αν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε πολλά $$$$ μείνετε μακριά
Καλό παιχνίδι απλά πολύ άδικο με την αγορά δεξαμενής πολλών δεξαμενών που δεν μπορείτε να αγοράσετε παρά μόνο αν γίνετε VIP
Είμαι πραγματικά επαγγελματικά παιχνίδια σκοποβολής γιατί συνήθως είναι πολύ δύσκολο να αναφέρετε αυτό το παιχνίδι
Gripy
Θα έπαιρνα 5 αστέρια, αλλά οι άνθρωποι είναι άπληστοι και δεν μπορούν να καταλάβουν ποιος είναι με το μέρος τους. Είμαστε το ίδιο χρώμα χαζοί γαϊδούρια, Γεια σας!
Ωραίο παιχνίδι 👍
Η τελευταία ενημέρωση βελτίωσε πολύ το παιχνίδι μέχρι να μειώσει τον περίεργο χρόνο, αλλά τίποτα κακό Οι αλλαγές στις καθημερινές εργασίες είναι εξαιρετικές Είμαι βέβαιος ότι τα πράγματα πάνε με το παιχνίδι 5 αστέρια δεν θα είναι αρκετά υψηλά για να βαθμολογήσετε αυτό το παιχνίδι
Πολύ παρόμοιο με το War Machines, τόσα σφάλματα με το WM. Οι τιμές για χρυσό και μετρητά είναι πολύ υψηλότερες από τα περισσότερα παιχνίδια δεξαμενών, κρίμα που αυτό το παιχνίδι μπορεί να είναι ένα κορυφαίο παιχνίδι δεξαμενής. Ούτε δωρεάν δοκιμή για premium. Μερικά από τα τανκς μοιάζουν σαν να έχουν τραβηχτεί με χάρακα, ενώ θα έπρεπε να έχουν καμπύλες σε ορισμένα σημεία. Δίνοντας μόνο βαθμολογία 2 αστέρων λόγω των εκπληκτικών γραφικών, οι χάρτες είναι τεράστιοι και ανώτεροι από άλλα παιχνίδια τανκ που έχω παίξει. Οι χαμηλότερες τιμές χρυσού/μετρητά/δωρεάν δοκιμή θα απονείμουν περισσότερα αστέρια.
Pls. Πώς μπορώ να διαχειριστώ τα τανκς μου σε στρατεύματα 🙏
Sky Roller Arcade ccre
Ωραία αλλά πρέπει να είναι περισσότερο.
ΦΟΒΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ROCKIN' ROLL BATTLE OF BATTLES, ΠΟΥ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΑΛΑ, & ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΟΝΟ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ, & ΑΥΤΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ, ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΠΛΕΥΡΑ ΣΤΟΧΟΥ, ΣΥΝ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΕΓΧΟΥ D-PAD, ΤΟΤΕ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΓΕΝΙΚΑ! ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΘΩΣ ΜΠΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ 3D ACTION 3rd PERSON PERSPECTIVE TANK AND BOT WAR GAME, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΙ! ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ DEVZ🤔👍! *Θα ενημερώσει
mmmok πολύ καλό.
Πολύ ωραίο παιχνίδι και δίκαιο σε σύγκριση με κάθε άλλο παιχνίδι τανκ!
Είναι αδύνατο να ακυρώσετε μια συνδρομή! Το παιχνίδι είναι παρόμοιο με άλλα παιχνίδια δεξαμενής, τα γραφικά είναι μέτρια. Πολλά προβλήματα με κολλήματα κατά το παιχνίδι. Μείνετε μακριά - δεν αξίζει τον κόπο....
Προσθέτει πολύ δυνατά,, χειριστήρια μέτρια,, λίγο δυσλειτουργίες μεταξύ των οθονών,, με στόχο πολύ περιορισμένο,, πότε θα φτιάξει κανείς ένα παιχνίδι δεξαμενής που αξίζει να παίξει;;
Αυτό είναι καλό παιχνίδι, αλλά το Earth of Game είναι τόσο επαναλαμβανόμενο και το όπλο είναι τόσο χαμηλό
Καλά γραφικά αλλά Push pay VIP λογαριασμός και adv. Δεν χρειάζεται να παραλείψετε το σεμινάριο, και ξοδέψτε μετρητά και χρυσό για αναβάθμιση στο σεμινάριο... Απογοήτευση
Πρώτον Κολλάει αρκετά και σε πολλές περιπτώσεις και δεύτερον αν θες άρμα της προκοπής χωρίς λεύτα ξεχνώ ότι γεράσεις μέχρι τα 100 λέμε και λίγο πριν σε θάψουν που κοντεύεις να πάρεις ένα
Tank Warfare: PvP Blitz Game Strategiya pkww
δεδομένου ότι η ενημέρωση δεν μπορεί να συνδεθεί με τον διακομιστή, οπότε ήρθε η ώρα για διαγραφή
Tank Warfare: PvP Blitz Game Strategy eus