Post by lainecomreektfran on Feb 12, 2022 13:35:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Swordigo ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Swordigo IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab lõputuid märke ▞▞▞
▞▞▞ Swordigo 2022 version ▞▞▞
seda mängu on väga raske mängida, uskuge mind
Ma peaksin andma sellele gesi 5 tärni, kuid lõpuks oli peakurjalal nõrk koht, mis sundis mind selle aapi desinstallima
Kui surete, saate reklaami, miks Frick ok, ma olen sellega lahe, aga ma ei saa klõpsata X-il, ma pean ootama! Rohkem kui taimer ütles ja ma olen siin selleks, et mängida, et mitte reklaame vaadates raha anda. Loodan, et saate parandada, et see aitab
Mulle meeldib mäng, aga kui puudutan vasakut juhtkangi, läheb kogu ekraan mustaks ja pärast 80 protsenti muutub mäng palju raskemaks, palun paranda see
Ärge ostke seda rakendust mõne aja pärast, nad küsivad teilt 100 000 ruupiat, kui proovite seda seejärel kustutada, te ei saa seda kustutada. Halvim mäng üldse
See on väga huvitav mäng ja rohkem villans last villan on väga super
see on hea mäng, olen seda varem korduvalt lõpetanud
Annab mulle ainult ühe elu alguses suri esimesel tasandil
Kokkuvõttes hea mäng. See on tõesti imelik, et keegi ei kommenteeri, et see on Zeldaga väga sarnane, lol. See on nagu otse teie näkku ja te ei ütle selle kohta midagi? Imelik. Igatahes hea töö.
See on seiklusmäng, mida olen kunagi näinud, palun laadige see alla
Kui olete üle 30-ndates eluaastates ja soovite mängu, mis oleks lõbus, visuaalselt stimuleeriv ja Zeldaga sarnane, soovitan Swordigot. Ma ei ole seda veel päris lõpetanud, kuid olen lõpetamisel. See ei ole naeruväärselt raske, kuid on piisavalt keeruline, et panna teid mõnes valdkonnas mõtlema... nautima
Kui ma satun idapoolsesse valvetorni ja mul on tulelepääs ja squisher on magnetiseerinud mind ja ma olen surnud, siis parandage mäng
mulle meeldib see mäng. ta on väga hea mäng. kuid tase on väga raske hankige lihtsa taseme uus värskendus
Arendajad lugege seda. See on väga hea mäng. Selles on huvitavaid asju, nagu erinevad mõõgad, vaenlased ja see on hea seiklusmäng. Mulle meeldis see nii väga, et mängisin seda 16 korda ja lõpetasin kogu mängu. Palun tooge swordigo värskendus, mis toob rohkem vaenlased, seiklused..
Kas keegi oskab öelda, kuidas seda taset ületada plz,,, võimalusel palun dm instas sakshichauhan6497
Mulle meeldib mäng väga, kuid kui proovite takistustest läbi minna, kulub sellest ülesaamiseks palju aega ja mängu lõpuleviimiseks on palju raskem
Hei, umm... mulle väga meeldib see mäng, aga tundub, et probleem on selles, et "tasandikul" on punkt, kus mängija peab kastist hüppama ja ühel pool on ämblik teisel pool on mardikas. , minu probleem on selles, et ma ei saa kummalegi poole hüpata, ma arvan, et olen juba kolm päeva proovinud, kuid see lihtsalt ei hüppa sinna, võin teile saata ekraanipildi, andke mulle palun teada, mida teha , ma tõesti tahan seda mängu mängida.
see mäng on nii pagana raske, et sa ei suuda ületada ühtki neist tasemetest, proovige enne selle avaldamist võita hullumeelset mängu
halb annab alati reklaame väga tüütu
Lõpuks hea Android-seiklusmäng ning reklaamid on kerged ja lühikesed, kuigi ostsin kompassi väikese abi saamiseks ilma reklaamideta. Kaasahaarav mänguviis, suurepärane mängukujundus ja mõnevõrra intrigeeriv maailm. Puuteekraani juhtnupud on tegelikult hallatavad ja kohandatavad! Tegelane kasutab aga mõõka nagu algaja, mis toob kaasa tarbetuid raskusi, sest ainult nii ta mõõka kasutab. Ahjaa.
See mäng on liiga igav. Palun tooge swordigo 2. Kuna olen seda mängu mitu korda mänginud. Ja nüüd on see mäng liiga vana
Mäng on suurepärane, kuid ma olen jõudnud tasemele, pean nuppu vajutama, kuid ma ei jõua nupule bcs pole ruumi n sisestamiseks u peal on midagi nagu nife n kui hüppad sa sured nii et ma olen olnud ummikus pls aidake mind
Selle hämmastav mäng, mis on nagu zelda, kuid ma armastan seda mängu, nii et ma hindasin 3
Natuke enne lõppu on viga. Ma ei suutnud seda mängu lõpetada. Parandage oma mäng
Üldiselt hea mäng, lugu oleks võinud olla pikem, lihtsalt öeldes.
Olen selle mängu lõpetanud, lisasin sellele mõned uued tasemed ja muudan selle tuffimaks, see on parem kui see mäng Love It
See on seda tüüpi mäng, mille mängimist soovite jätkata. See kutsub tõesti esile mälestusi, kuid nii palju parema graafikaga. GreT töö! Andke meile rohkem.
Swordigo Seiklusmängud jmlh
mäng on lõbus, kuid see on väga raske mäng, kuid see on halb.
see mäng on lihtsalt liiga raske, enamikku tasemeid on lihtsalt raske ületada. rakenduse desinstallimine
Mäng on suurepärane, aga ma ei saa mööda seda külge, et näed vanglas fluorenhummi kuningat, naelu tulevad lihtsalt ülevalt ja siis tagasi sillale
See mäng on väga raske ja nõuab 100 000+ kannatust. Nahkhiired võivad olla tüütud ja muud lendavad asjad. Kui vaenlane blokeerib teie rünnaku, olge valmis end tapma või proovige kiiresti reflekse ja hoiduge sellest kõrvale. Kuna üks missioon on nii pikk ja raske, sobib see kindlasti kannatlikele inimestele. Peale selle on kõik hästi. Meenutab mulle Digimon 2 PS2-l. Ja palun muutke graafikat natuke paremaks. See on praegu kõik.
Pole hea mäng... Pidi olema seiklushimuline, kuid sellest sai mõistatus
Ma annan sellele viis tärni, aga kas saate mind aidata, sest ma olen takerdunud tasemele, kus mul on kaks väravat, mis sulguvad kokku ja seda sinist helisignaali ei saa kuidagi lükata ja ka suurte naelte sein tuleb üle minu. .. jään ikka ja jälle ummikusse ja mul pole muud võimalust olla kaitstud kui surra... palun aidake mind, sest ma lihtsalt armastan seda mängu
Väga lõbus mäng selle mängimiseks nõuab lihtsalt palju aega, et seda parimaks teha või tegelikult natuke lõbutseda, ka teisel ülesandel on lossi peaaegu võimatu leida. Üldiselt korralik mäng lihtsalt väga masendav väga väheste juhistega.
Space Hunter: Galaxy Attack Arcade Shooting Game Zręcznościowe ath
Mulle meeldib see mäng, kuid ma soovitan teil luua rohkem taset, mis oleks lõbusam
Üldiselt tõesti hea, kuid kohmakas juhtimine
Väga halb mäng. Ajaraiskamine. Ärge laadige seda mängu alla. Mängude graafika on suurepärane.
Mäng tundub hämmastav mängida nagu 2.5d zelda mängu, kui sellel oleks järg, mis parandab graafikat (see on nõrgim osa) ja lisab rohkem nagu kõrvalülesandeid ja lihtsalt rohkem mängu, siis mulle see meeldiks ja mängiksin kohe, siis ma soovitaksin Kui teile meeldivad põnevus-/seiklusmängud ja ka selle platvorm tundub kena, tundub raskuste kõver sirgjoonena, mis tähendab, et see muutub pidevalt keeruliseks, nii et ka see on olemas ning selle ülemused ja võlufunktsioonid on korras, kuid neid saab ka täiustada.
Mäng on tõesti hea, kuid see on raske, kui peate kuningat päästma, mistõttu andsin sellele 2 tärni
See mäng oli alguses päris hea, kuigi bossid tundusid tõesti keerulised. Nagu ma ütlesin, oli kõik korras, kuni ma floraneumi vangikongis bossi võitsin ja peamenüüst väljusin. Kuna väljumisnupp ütleb, et mäng salvestatakse automaatselt, siis ma väljusin. Pesapäeval laadisin oma edusamme ja pidin uuesti ülemusega silmitsi seisma ja kõigile, kes ütlesid, et teine ülemus ei tohiks olla keeruline, teleporteerus see boss iga kord, kui seda tabasite, ja tulistas ka hullumeelseid lasereid ilma mustrita. Nii et ausalt öeldes oli see mäng nõme.
See on suurepärane mäng. Tegelikult olen ma selle nelja aasta jooksul mitu korda alla laadinud ja mänginud, kuid arvan, et sa võiksid veel paremaks minna. Võib-olla lisades meisterdatavaid esemeid või tehes mõne muu, mis jätkab lugu ja võib-olla võimaldab ypu-l meistrina mängida, et näha, kuidas ta nooremana oli. Mulle isiklikult see mäng meeldib, kuid ma ei andnud 5 tärni, sest arvan, et te ei arenenud piisavalt pärast viimast korda, kui ma mängisin.
See oli lõbus, kuni reklaamid ilmusid. Desinstallimine, kuna üks reklaam ei luba mul väljuda.
Tundub, et selle mängu tegi 5 minutiga keegi, kes just lõpetas oma esimese ühtsuse õpetuse, kuid jumal, see on mastaapne. Loomingulise taseme kujundused, lihtne, kuid väljakutseid pakkuv võitlus, taasesitatavus ja anime peategelane – Swordigos on see kõik olemas!
Swordigo Seiklusmängud jmlh
Mulle meeldiks see mäng lihtsalt see, et iga kord, kui ma lähen, saavutan 16. taseme ja jõuan selle kõrgele tasemele, kui mu telefon sureb, lähtestab see kõik algusesse, nii et seepärast ei andnud sellele viis tärni
Mida Ido Kui ma võita konstruktuuriõpetusruumi soonele hüpata on FAAR-i hüpata 😡